Agjencia Zhurnal.mk

Traktori përplasi fëmiun 9-vjeçarë në një fshat të Tetovës

Në fatekqësi, këmbësori ka marrë lëndime të rrënda, të cilat i konstatuan në Qendrën mjekësore në Gostivar, ku dhe ishte dërguar për t’ia dhënë ndihmën mjekësore.

Në rrugën rajonale në fshatin Bellovishtë të Tetovës, traktori “IMT 539”, me shtypëse të bashkangjitur për formimin e ballave, me targa të Gostivarit, i drejtuar na K.F.(30) nga fshati i njejtë, ka goditur këmbësorin 9-vjeçar nga Shtipi. Në fatkeqësi, këmbësori ka marrë lëndime të rrënda, të cilat u konstatuan në Qendrën mjekësore të Gostivarit, ku ishte dërguar për t’ia dhënë ndihmën mjekësore. Është kryer hetim në vendin e fatkeqësisë nga ekipi hetues i Stacionit policor-Gostivar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!