Tre pacientë e humbën betejën me virusin korona në spitalin modular të Shtipit

Shtip, 4 shtator – Tre pacientë e humbën betejën me virusin korona në spitalin modular tëShtipit. Sipas raportit spitalor pacientët e vdekur janë nga Vinica të moshës 47 vjeç dhe dy nga Shtipi të moshës prej 58 dhe 67 vjeç.

 

Edhe pse është rritur numri i kontrolleve në ambulancën ditore, ku për 24 orë janë kontrolluar 72 pacientë, megjithatë presioni për shtrim në spital po ulet në krahasim me ditët e fundit.

Në  spitalin modular trajtohen 35 pacientë, prej të cilëve katër nuk janë në oksigjenoterapi, ndërsa në repartin e lëkurës trajtohen gjashtë pacientë, të cilët janë të stabilizuar dhe janë me pasqyrë më të lehtë klinike. 

Related posts

ASH: Të korruptuarit s’mund ta luftojnë korrupsionin

N E

Han: Mos fillimi i negociatave me RMV-në dhe Shqipërinë dështim për BE-në

Z H

Në Dibër edhe reparti kirurgjik u bë qendër Kovid, vdiqën edhe dy pacientë të tjerë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com