Kosovë

Tre pacientë ndodhen në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës, kjo është gjendja me koronavirusin atje

Zhurnal Ads

Tre pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës.

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës aktualisht po trajtohen 21 pacientë me COVID-19.

Sa i përket gjendjes së pacientëve: një pacient është në respirator, 14 pacientë janë në oksigjeno-terapi, ndërsa nga këta tre pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë 237 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor, dhe nga këta 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

249 pacientë kanë kryer analiza që në total kanë bërë 3,669 analiza, ndërsa janë kryer nëntë operacione.

141 shërbime Radiologjike janë kryer gjatë ditës së djeshme dhe atë 88 Rëntgena, 33 EHO dhe 20 CT-ja.

Tri lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Një lindje ka qenë normale dhe dy me prerje cezariane. Kanë lindur tri foshnje, një i gjinisë mashkullore dhe dy të gjinisë femërore.

Postime të ngjashme

DASH këshillon amerikanët: Kujdes udhëtimet në Kosovë

admin

Adem Hodza shkon në Listën Serbe, Grupi Parlamentar i 6+ shpërbëhet

D XH

Bora mbërrin në Kosovë, zbardhen kodrat e Rugovës

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...