Agjencia Zhurnal.mk
Kuzhina

Trekëndësha të ëmbël

Përbërësit:

  • 1 gote sheqer
  • 4 vezë
  • 1 gote te çajit vaj vegjetal
  • ½ gote te çajit ujë
  • ½ gote te çajit qumësht
  • 1 Pluhur pjekje
  • 1 vanilje
  • 2.5 gota miell

PËR SOS

  • 1 gote qumësht
  • 1 gote te çajit sheqer
  • 3 luge te gjelles kakao
  • 2 çokollatë

Hapat:

Fillimisht i përgatisni sosin në temperaturë mesatare. Vezët dhe sheqerin përzieni, pastaj ia shtoni përbërësit e tjerë me rend.
Glazurën e kekun e derdhni në enë e pjekjes dhe në temperaturë 170 gradë celsius e pjekeni.
Pas ftohjes mund të bëni trekëndësh ose ndonjë formë tjetër. Skajet ia lyeni me kokos dhe e shijoni këtë recetë praktike.
Ju bëftë mirë!

Postime të ngjashme

Shijojeni pijen tuaj të preferuar: Si të bëni shkumë qumështi pa aparat kafeje?

S.B.

Patate me mish pule dhe lëng portokalli

S.B.

Supë me patate dhe salmon

S.B.

Gjellë e shijshme me mish pule

S.B.

Brusketa me mollë dhe proshutë

S.B.

Kifle pa miell: Një vakt ideal nëse jeni në dietë krono ose keto!

S.B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...