Agjencia Zhurnal.mk

Trump tregon ilaçin: Përdoreni në mënyrë urgjente, njerëzit po vdesin!

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump nëpërmjet postimeve në Twitter është shprehur se njerëzit duhet të përdorin HYDROXYCHLOROQUINE dhe AZITHROMYCIN të marra sëbashku pas kanë një shans të vërtetë për të qenë efekti sa i përket koronavirusit.

Trump shkruan:

HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, të marra së bashku, kanë një shans të vërtetë për të qenë një nga ndryshuesit më të mëdhenj të lojës në historinë e mjekësisë. FDA ka zhvendosur male – Faleminderit! Shpresojmë se ata të dyja (H punon më mirë me A)

…. të vihet në përdorim të menjëhershëm. njerëz po vdesin, lëvizni shpejt dhe zoti i bekoftë të gjithë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...