Tryezë e rrumbullakët “Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara”

Shkup, 7 tetor – Tryezë e rrumbullakët “Reforma në mbrojtjen sociale – avancim dhe suksese, sfidat dhe hapat përpara” do të mbahet sot përmes platformës Zum në organizim të EPTISA Zyra rajonale për Evropën Juglindore, të mbështetur nga BE-ja.

Qëllimi i tryezës së rrumbullakët është që ta përforcojë diskutimin e mbrojtjes sociale dhe të sigurojë dialog dhe debat.

Në debat do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, të Delegacionit të BE-së dhe profesorë universitarë.

Related posts

Nikollovski: Draft versioni i ligjit për origjinën e pronës i mbyllur dhe janë zgjidhur të gjitha çështjet

D V

Juratoviqi propozon që problemi i Bullgarisë me Maqedoninë e Veriut të zgjidhet sipas shembullit të kontestit mes Sllovenisë dhe Kroacisë

D V

Sot bëhet varrimi i disa prej viktimave të tragjedisë në Tetovë

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More