Turistët serbë shfrytëzuan 84.000 kartela falas për taksën rrugore

Shkup, 20 gusht – Turistët serbë shfrytëzuan 84.000 kartela falas për taksën rrugore

 

Rreth 84.000 kartela elektronike pa pagesë për taksën rrugore janë shfrytëzuar nga turistët serbë që kalonin nëpër vend rrugës për në Greqi.

Vlera e tyre ishte rreth 1.2 milion denarë.

Më 15 gusht ishte jubileu dy mujor, kur në kalimin kufitar Tabanoc turistët serbë filluan të merrnin M smart-kartela falas për të kaluar pikat pagesore në të gjithë vendin tonë përgjatë Korridorit 10, si falënderim për vaksinat falas të ofruara dhe vaksinimin e qytetarëve tanë në Serbi.

Related posts

Qarkullimi i hotelierëve ulet për 30%, kërkohet ndryshimi i masave

Z H

Shkupi e shënon 58 vjetorin e tërmetit katastrofik

Z H

Arrestohen dy persona në Shtip

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More