Turistët thuhet se porositën peshk në një restorant në Kroaci – kur erdhi fatura, atyre “pothuajse u mbeti ushqimi në fyt”

nga D V

shkruar se Kroacia është bërë shumë e shtrenjtë për pushime.

Një pushim në Adriatik kushton një mijë euro në javë për person, sipas një të përditshmeje austriake.

Sllovenët raportojnë se çmimet në restorante dhe dyqane janë rritur dhe statisticienët gjermanë thonë se Spanja, Portugalia dhe Greqia janë më të lira se Kroacia, shkruajnë mediat e huaja.
Dhe më konkretisht, është portali i njohur austriak Heute që shkruan se çmimet kanë “shpërthyer” në Kroaci.

Dy vjenezë hëngrën peshk të kategorisë së parë, patate të skuqura, pinë tri pije alkoolike dhe një shishe ujë mineral.

Ata deklarojnë se për fat e kishin gëlltitur edhe copën e fundit të ushqimit kur u erdhi fatura sepse në të kundërt “do t’i kishte mbetur në fyt”.

Kjo për faktin se, siç pretendohet, ata kanë paguar 148 euro e 75 cent.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More