Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

TVSH-ja ime, shpërblimi im, kontrolloni nëse jeni një nga fituesit e 20,000 denarëve

Shkup, 7 shtator, zhurnal.mk – Këtë fundjavë, u bë tërheqja e 15 çmimeve me nga 20,000 denarë secila, si pjesë e lojës shpërblyese TVSH-ja ime, shpërblimi im.

Këto janë çmimet që jepen në baza mujore, dhe në këtë short morën pjesë të gjithë numrat serialë të vlefshëm dhe ata që nuk kanë fituar nga tërheqjet ditore me skenimin e llogarive fiskale në periudhën nga 01.08.2020 deri më 31.08.2020.

Numri i përgjithshëm i llogarive fiskale të skanuara që morën pjesë në këtë tërheqje është 17,543. 895.

Në shortin kryesor më 19 dhjetor, do të jepen 1.000.000 denarë, në vend të 3.000.000 denarëve të planifikuar fillimisht.

Fituesit e çmimeve janë:

 1. Pavlinka Nikollova – Shtip
 2. Milena Robeva – Shkup
 3. Dejanço Malinov – Probishtip
 4. Mersime Bajrami – Shkup
 5. Done Çamevski – Kavadar
 6. Milena Çallmova – Manastir
 7. Gordana Kanevçe – Manastir
 8. Trajçe Panov – Strumicë
 9. Darko Koljozov – Shkup
 10. Bogdan Dushanovski – Kumanovë
 11. Marina Bojkovska – Manastir
 12. Violeta Kljankova – Strumicë
 13. Liljana Krstova – Koçan
 14. Daniella Mishevska – Shkup
 15. Aneta Lazareska – Kërçovë

Postime të ngjashme

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës takohet me me BNJVL-në dhe kryetarët e komunave

N E

Venko Filipçe: Gjendja me virusin është duke u qetësuar

N E

Rinkeviçs pas takimit me Dimitrovin: Shpresoj se Maqedonia e Veriut do të jetë anëtarja e 28-të e BE-së

R Zh

Kuvendi e përfundoi debatin për Projektligjin një pjesë e Malit Sharr të shpallet Park nacional

R Zh

Gjykata Civile dhe Penale Shkup do të përforcohen me nga tre gjyqtarë, vendosi Këshilli Gjyqësor

R Zh

Gjermania kategorikisht kundër ndryshimit të kufijve në Ballkanin perëndimor

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...