Twitter po teston Communities, përmbajtjen e re për interesat e përbashkëta

Twitter është një vend i dobishëm për të ndjekur lajmet e fundit dhe për të vazhduar kërkimin lidhur me atë që bëjnë njerëzit për të cilët tashmë ju jeni të interesuar, por mungesa relative e veçorive të zbulimit dhe mungesa e hapësirave të organizuara të komunitetit e bëjnë këtë platformë mjaft të vështirë lidhjen me këdo që nuk jeni mik apo që nuk jeni duke e kërkuar në mënyrë aktive.

 

Mirëpo rrjeti i madh social tani po mendon ta ndryshojë këtë fakt. Twitter është duke testuar karakteristika të reja kohët e fundit dhe eksperimenti i tij i fundit, i quajtur Communities, është krijuar për ta bërë më të lehtë lidhjen e njerëzve me interesat e përbashkëta.

Përdoruesit do të mund të bashkohen me këto qendra të reja shoqërore dhe të cicërojnë drejtpërdrejt te njerëzit e tjerë me interesa të përbashkëta për dallim nga grupi i tyre i rregullt i ndjekësve.

Ato cicërima do të jenë publike, por përgjigjet do të jenë të kufizuara për anëtarët e tjerë të komunitetit.

Komunitetet do të krijohen nga përdoruesit, megjithëse Twitter thotë se karakteristika do të jetë “e kufizuar”, tani për tani, kështu që shumica e njerëzve do të duhet të presin disa muaj para se të fillojnë grupet e komunitetet e tyre.

Related posts

U lëshua versioni i parë beta i Windows 11

D V

Pronarët e Galaxy S20 raportojnë ekrane të dështuara menjëherë pas një viti përdorimi

D V

LG vendos rekord të ri për transmetimin e të dhënave 6G në 100 metra

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More