Ubisoft publikoi ​​materiale ekskluzive të video-lojës Far Cry 6

Far Cry 6 po na afrohet ngadalë, kohët e fundit morëm një trailer që trajton një histori në një parajsë tiranike tiranike të quajtur Yara, dhe tani një sasi e madhe e lojës është bërë e disponueshme në internet.

 

Nuk është rrjedhje informacioni, por Ubisoft u ka mundësuar portaleve dhe ndikuesve të shumtë që të provojnë Far Cry 6 dhe të ndajnë përshtypjet e tyre, në formë të shkruar ose video, me fansat në internet.

Gameplay tregon stile të ndryshme të lojës, momente të reja për serinë, superarmë që duken edhe paksa pa kuptim, dhe ne kemi mundësinë të shohim më mirë antagonistin e lojës të luajtur nga Giancarlo Esposito.

Përshtypjet që lidhen me takimin e parë për Far Cry 6 janë të përziera, por kryesisht thuhet se është një evolucion në seri, jo një revolucion, që do të thotë se atyre që u pëlqejnë lojërat e mëparshme me shumë mundësi do t’i pëlqejnë gjashtë.

Ne kemi zgjedhur disa video për ju më poshtë, në të cilat është e mundur të shihni elementët e ndryshëm që Far Cry 6 ka për të ofruar. 

Related posts

Modeli i ri i tastierës PlayStation 5 është më i lehtë, detaje të reja rreth konsolës

Redaksia

Hulumtimi i Pyper për varësinë ndaj telefonave të mençur

D V

Musk njoftoi se Tesla do të ketë një prototip robot në formën e njeriut

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More