Agjencia Zhurnal.mk

Udhëkryqi pranë Parlamentit i mbyllur për trafik në tre ditët e ardhshme

Shkup, 9 tetor – Qyteti i Shkupit njofton se duke filluar nga nesër (10 tetor) në ora 6 të mëngjesit, deri të hënën (12 tetor) pasdite, kryqëzimi afër Parlamentit të Maqedonisë, në qendër të Shkupit, përkatësisht kryqëzimi ndërmjet rrugëve 11 Tetor dhe Dame Gruev do të jetë plotësisht i mbyllur për trafik për shkak të punimeve të ndërtimit.

Vetëm kthesa e djathtë nga rruga Dame Gruev në rrugën 11 Tetori dhe kthesa e djathtë nga rruga Filipi i II në rrugën Dimitrie Cupovski do të jenë të lira për qarkullim.

Transporti me autobus do të lëvizë në rrugët Dame Gruev dhe Filipi i II. Autoritetet e qytetit u bëjnë apel të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë regjimin e futur të trafikut dhe shenjat e caktuara rrugore.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...