Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

“Ujësjellësi dhe kanalizimi”: Uji në Shkup është cilësor dhe i sigurt për pije

Zhurnal Ads

Shkup, 30 nëntor, zhurnal.mk – Uji për pirje në Shkup është në rregull dhe i sigurt për pirje, tregojnë analizat më të reja të bëra nga ana e Sektorit për Kontroll Sanitar në “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Në periudhën prej 23 deri më 27 nëntor janë testuar 183 mostra për analizë fizike-kimike dhe 184 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit nga 40 vende matëse në Shkup.

“Sipas rezultateve të mara nga testimet, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit për pirje (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr.183/18)”, informon “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Në periudhën prej 23 deri më 27 nëntor janë testuar 183 mostra për analizë fizike-kimike dhe 184 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit nga 40 vende matëse në Shkup.

“Sipas rezultateve të mara nga testimet, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesat për siguri dhe cilësi të ujit për pirje (Gazeta Zyrtare e RM-së, nr.183/18)”, informon “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”.

Zhurnal Ads
Zhurnal Ads

Postime të ngjashme

Shilegov: Inkurajoj autoritetet lokale që bashkë të hymë në luftën kundër ndërtimeve pa leje

E.E.

Sela: Bullgaria ende ka pretendime territoriale ndaj Maqedonisë së Veriut

T E

Fillojnë rreshjet e borës në vend, pamje nga Kodra e Diellit

T E

820 raste të reja, 32 të vdekur dhe 895 të shëruar, bilanci me Covid 19

T E

Filipçe-Byrnes: SHBA është partneri jonë strategjik në forcimin e sistemit shëndetësorë

E.E.

MSH: Nuk ekziston asnjë urdhëresë për ndalesë fotografimi nëpër institucionet shëndetësore

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...