Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Uji në Shkup cilësor dhe i sigurt dhe për pije

Shkup, 5 prill – Zhurnal – Uji në Shkup është i sigurt për pije pasi ka një cilësi të lartë, flasin të dhënat e analizës së kryer nga sektori për kontroll sanitar pranë ndërmarrjes Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup, transmeton Zhurnal.

“Sektori për kontroll sanitar në periudhën prej 29.03.2021 deri më 02.04.2021 mori 184 mostra për kontrolle fiziko-kimike dhe 184 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 40 pika matëse në qytetin e Shkupit. Sipas rezultateve të marra nga testet, të gjitha mostrat janë në përputhje me rregulloren për kërkesat për sigurinë dhe cilësinë e ujit të pijshëm”, thuhet në raportin javor për cilësinë dhe sigurinë e ujit të pijshëm nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime”- Shkup.

Sektori për kontrollin sanitar është laboratori i parë në vend që akrediton funksionimin e tij sipas standardit ISO17025: 2018

Postime të ngjashme

Pozicioni bullgar ndaj Maqedonisë së Veriut mbetet i pandryshuar, Sofja është e hapur për dialog

Dafina Vidishiqi

Carovska: Nëse nuk investoni në arsim, keni harruar të investoni në të ardhmen

Dafina Vidishiqi

Maqedonia e Veriut përballet me mungesë të vaksinave

Dafina Vidishiqi

BFI: As këtë vit nuk mund të kryhet haxhi

Dafina Vidishiqi

Destani: Roli dhe kontributi i diasporës shqiptare ka qenë dhe vazhdon të jetë i jashtëzakonshëm

Dafina Vidishiqi

MSHIA Maqedoni: Dokumentet e Draft-planit aksional të Strategjisë Nacional janë vendosur në ENER

Dafina Vidishiqi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...