Uji në Shkup është i sigurt dhe me cilësi për t’u pirë

Shkup, 4 tetor  – Uji në Shkup është i sigurt dhe me cilësi për t’u pirë, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup.

 

Sektori për kontroll sanitar në periudhën nga 27.09.2021 deri më 01.10.2021 ka marrë 208 mostra për analiza fiziko-kimike dhe 208 mostra për analiza mikrobiologjike të ujit të pijshëm nga 43 pika matëse në qytetin e Shkupit dhe në përputhje me rezultatet e marra nga analizat, të gjitha mostrat përputhen me Rregulloren e kërkesave për ujë të sigurt dhe me cilësi.

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup me qëllim të informimit më të mirë të qytetarëve të qytetit të Shkupit, në mënyrë javore e publikon raportin për cilësinë dhe sigurinë e ujit të pijshëm. 

Related posts

Memeti: Gostivari duhet të jetë në karantinë, nuk ka vend në spital për pacientët e tjerë

D V

Sot vazhdon gjykimi për rastet “Parcelat në Vodno”

N E

Fjalët përfundimtare në rastin “Dhuna në Kuvend”

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More