Uji në Shkup i sigurt dhe cilësor për pirje

Shkup, 20 shtator – Uji në Shkup është i sigurt dhe cilësor për pirje, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup.

Sektori për kontroll sanitare në periudhën prej 13-17 shtator 2021 ka marrë 186 mostra për analizë fizike-kimike dhe 186 mostra për analizë mikrobiologjike të ujit për pirje prej 43 vende matëse në Qytetin e Shkupit. Sipas rezultate të marra nga analizat, të gjitha mostrat i përgjigjen Rregullores për kërkesa për siguri dhe cilësi të ujit për pirje. 

Related posts

Kryetari i komunës së Lozovës në polici ka denoncuar rrezikimin e sigurisë

D V

Shpenzimet e familjeve me nxënës në Maqedoni janë rritur për 8.000 denarë në muajin gusht

D V

Shallenberg: Ballkani Perëndimor punët t’i bëjë bashkërisht, të mos presin në aderimin drejt BE-së

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More