Agjencia Zhurnal.mk

Ushqimet që asnjëherë nuk duhet t’i hani, nëse keni dhimbje në gju

Dhimbja e gjunjve mund të na ndërpresë nga detyrat e përditshme, duke na e bërë më të vështirë të lëvizim.

Kjo dhimbje mund të ndryshojë, mund të bëhet nga akute në kronike, nga e lehtë në të rëndë.

Kryesisht, dhimbja e gjunjëve shkaktohet nga artriti.

Gjithashtu, dhimbja mund të nxitet nga lloje të caktuara të ushqimeve, ndërsa disa prej tyre mund ta qetësojnë atë.

Më poshtë janë 8 llojet e ushqimeve që duhet të shmangni nëse përjetoni dhimbje të gjunjëve:

  1. Mishi i kuq
  2. Sheqeri
  3. Birra
  4. Vezët
  5. Drithëra dhe miell të rafinuar
  6. Produket e qumështit
  7. Proteinat e hirrës
  8. Kripa e rafinuar

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

L E

Lajmet e fundit

Loading...