Agjencia Zhurnal.mk

Vazhdon afati i aplikimit për masën 7, Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i bisneseve të vogla

Shkup, 10 nentor – Me kërkesë të palëve të interesuara, Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural zgjati afatin për dorëzimin e kërkesave për masën 7 “Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i bizneseve të vogla”, financuar nga programi IPARD 2.

Në vënd deri më 18 nëntor, të gjithë aplikantët e interesuar do të mund të dorëzojnë aplikimet e tyre deri më 3 dhjetor 2019.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...