Maqedoni

Vazhdon thirrja për pastrimin e oxhaqeve, qyteti i Shkupit subvencionon deri 1200 denarë

Zhurnal Ads

Shkup, 12 tetor – Zhurnal.mk – Qyteti i Shkupit i rikujton qytetarët se po vijon thirrja publike për pastrimin e oxhaqeve, si një nga masat për uljen e pasojave nga ndotja e ajrit, informon Zhurnal.

Me këtë masë, qyteti i Shkupit do të mbulojë një pjesë të harxhimeve të amvisërive dhe subjekteve tjera për pastrimin e oxhaqeve, me shumën prej më së shumti 1200 denarë, ndërsa subvencione mund të kërkojnë persona fizik dhe juridik brenda qytetit të Shkupit.

Subvencionet vlejnë edhe për oxhaqet që janë pastruar nga 1 janari 2020 e këndej, ndërsa thirja vazhdon deri më 30 nëntor.

Qyteti i shkupit për këtë masë ka paraparë të ndajë 2 milion denarë.//Zhurnal.mk

Related posts

Shifrat e fundit epidemiologjike mbledhin komisionin, shqyrtohet sjellja e masave të reja

T E

Qeveria nesër pritet të vendos për ujësjellësin në Siniçan

Xhenur Iseni

Wizzair suspendon 50 fluturime nga vendet e ish Jugosllavisë, më së shumti në Shkup

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...