Agjencia Zhurnal.mk

Vdes ish presidenti malazez, Bulatoviq

Sot në moshën 63 vjecare ka vdekur ish presidenti i Malit të Zi, Momit Bulatovit. I lindur në vitin 1959 në Beograd, ishte një nga bashkëpuntorët më të afërt të Milosheviqit.

Ishte lideri i Partisë demokratike të socialistëve nga viti 1989 deri në vitin 1997 kur dhe u tërhoq pas konfliktit me Milo Gjukanoviq.

Nga politika u tërhoq në vitin 2001, ishte president nga viti 1990 deri në vitin 1998, por edhe kryeministër i ish Jugosllavisë nga viti 1998 deri në vitin 2000.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...