Agjencia Zhurnal.mk

Veljanovski, Ristovski, Janakievski dhe Atanasovski së shpejti do të gjykohen, aprovohet aktakuza për “27 prillin”

Shkup, 9 janar, zhurnal.mk – Trajko Veljanovski, Spiro Ristovski, Mile Janakieski dhe Vlladimir Atanasovski, së shpejti do të ulen në bankat e të akuzuarve, sepse gjykata pozitivisht e vlerësoi aktakuzën për organizatorët e “27 prillit” dhe e aprovoi në tërësi, transmeton Zhurnal.

“Për shkak të interesimit të mediumeve, e informojmë opinionin se këshilli për vlerësimin e aktakuzës, të autorizuar të vepron ndaj aktakuzës nr 21/19 lidhur me ngjarjet e 27 prilit të vitit 2017 në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, pas mbajtjes së seancës publike si dhe vlerësimin efakteve dhe dëshmive në të njejtt, solli vendim me të cilën aktakuza aprovohet në tërësi. Pas vlerësimit të aktauzës, është formuar lëndë penalo-juridike e cila në përputhje me AKMIS sistemin do të shpërndahet te gjykatësi për procedurë të mëtejshme me çka palët dhe opinioni do të informohen shtesë”, thuhet në kumtesën e Gjykatës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...