Agjencia Zhurnal.mk

Vende të reja parkimi në lagjen Xhon Kenedi

Shkup, 10 tetor – Kanë filluar punimet për krijimin e një hapsire të re parkimi në rr.Pere Toshev, lagja Xhon Kenedi, me rreth 300m2 e cila padiskutim se do të lehtësojë funksionimin e banorëve dhe do të eliminojë problemin me parkingun në këtë lokacion.

Kjo iniciativë do të vazhdojë të përfshijë të gjitha lagjet e Çairit dhe hapësirat ku shfaqet si nevojë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...