Vendi i vetëm në Gjermani ku lejohet të bëhet pastrimi i parave të papastra, këtë shërbim e kryen pa pagesë Bundesbank

Kur kartëmonedhat bëhen të papastra, Banka Qendrore e Gjermanisë (Bundesbank) i pastron.

Siç raporton Deutsche Welle, këtë vit për shkak të përmbytjeve të korrikut, punonjësit e kësaj banke kanë shumë punë, transmeton Telegrafi.

Në fakt, ekspertët në bankë i pastrojnë kartëmonedhat dhe i kontrollojnë në detaje.

Madje ata duhet të jenë të shpejtë që kartëmonedhat të mos ngjiten njëra me tjetrën.

Këtë vit ata kanë shumë punë, pasi shumë kartëmonedha vijnë nga zonat e goditura nga përmbytjet në pjesën perëndimore të Gjermanisë.

Në bankë tashmë janë dërguar rreth 50 milionë euro. Paratë e pastruara i kthehen pronarëve, e ky shërbim i bankës qendrore të Gjermanisë kryhet pa pagesë. 

Related posts

Rexhepi: Miratohet ligji për ndërtimet pa leje

D V

Dita e katërt e debatit për ribalancin e Buxhetit, debati vazhdon pasdite

Z H

Shpenzimet e jetës janë rritur për 3,7, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë për 5,6 për qind

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More