Vendoset edhe një zonë fitnesi në komunën e Çairit

Shkup, 29 korrik – Në komunën e Çairit, më saktësisht në Fushë Tophanë, sot është vendosur edhe një zonë tjetër fitnesi me qëllim të rinjtë të mund të bëjnë rekreacion, informon Zhurnal.

 

Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu premton që pajisje të tilla fitnesi do të vendosen edhe në vende dhe lagje tjera sepse siç shprehet, aktiviteti fizik është garancë për jetë të shëndetshme.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2875646102764039

Related posts

Komuna e Sarajit me njoftim të rëndësishëm për banorët e saj

D V

Ndryshimet e Ligjit për letërnjoftim para Komisionit ligjvënës-juridik

Z H

Zgjedhjet lokale më 31 tetor – propozimi për të cilin partitë duhet të prononcohen

R Zh

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com