Vërshime në Veles, përmbyten një pjesë e rrugëve

Një stuhi e fortë e ndjekur edhe nga reshjet e mëdha të shiut ka goditur këtë mëngjes qytetin e Velesit.

Shumica e rrugëve në Veles ishin të mbushura me ujë, me çka edhe komunikacioni u vështirësua. Për një kohë të shkurtër, rrugët pa kanalizime të stuhisë ishin nën ujë, dhe videot që shpërndahen në rrjetet sociale tregojnë se si lumenjtë e ujit që rrjedhin nga pjesët më të larta të qytetit sjellin tokë dhe rrënoja.

Zona përreth tregut të qytetit është gjithashtu e përmbytur. Nga Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave thonë se zjarrfikësit kanë ndërhyrë pas raportimit të një peme të rënë në rrugën Boris Trajkovski.

Deri më tani nuk ka informacion për shtëpitë e përmbytura apo qytetarë të plagosur.

Related posts

Ali Ahmeti: Sot flet sovrani dhe vlerëson punën e bërë

Redaksia

Pse Danella Arsovska keqpërdorë resurse zyrtare të Lidhjes së Dhomave Tregtare?

Z H

Ministri i Transportit dhe Lidhjevei: Mbi 10 mijë banorë të Sarajit do të kenë ujë cilësor për pije

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More