Agjencia Zhurnal.mk

Veturat më të shpejta sportive në treg

Sistemi AWD (me katër rrota), sigurisht që bën një veturë më stabile dhe më të shpejtë.

Njerëzit vozisin vetura me katër rrota, dhe për këtë arsye prodhuesit i referohen si sistemi AWD.

Prodhues të ndryshëm veturash, ndër vite kanë konkurruar mes vete se kush e ka veturën më të shpejtë. Me rritjen e industrisë në dekadat e fundit, janë krijuar shumë vetura të reja me ç’rast edhe u janë përmirësuar perfomancat.

Më poshtë, gjeni disa nga veturat më të shpejta sportive në histori, të cilat janë në treg gjatë vitit 2020.

Acura NSX 191 km/h

Image

Mercedes-AMG GT 195 km/h

Image

Nissan GT-R N ismo 205 km/h

Image

Audi R8 Coupe Performance Quattro 205 km/h

Image

Porsche 911 Turbo S 205 km/h

Image

Ferrari SF90 Stradale 211 km/h

Image

NIO EP9 217 km/h

Image

Lamborghini Aventador SVJ LP770-4 2019 km/h

Image

Bugatti Chiron 261 km/h

Image

Bugatti Divo 261 km/h

Image

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...