Video spektakolare: Kështu ‘noton’ një Tesla Model 3

Gjithnjë e më shumë pronarë të Tesla po demonstrojnë në Twitter se sa mirë automjetet e tyre lundrojnë nëpër zonat e përmbytura.

 

Një shofer i Tesla nga Kina së fundmi ndau një video në Twitter duke treguar Modelin e tij 3 duke lundruar në ujë.

Ai papritmas ishte gjendur në një rrugë të përmbytur ku automjetet e tjera ishin ndalur.

Në përgjithësi, gjithnjë e më shumë shoferë të Tesla – veçanërisht nga Azia – po demonstrojnë  “mënyrën e ngasjes” së Tesla-s së tyre në mediat sociale.

Disa nga videot kanë mijëra pëlqime.

Në Kinë dhe vende të tjera, përmbytjet nuk janë të pazakonta: Sipas Teslarati, dhjetëra uragane dhe tajfunë janë të zakonshëm atje çdo vit.

Related posts

Për 30 vite u mundua ta kalojë testin e vozitjes, britanikja dridhet, qan e humb vetëdijen kur futet në veturë – madje ka ndërruar shtatë instruktorë

D V

Mësohet se cilat vetura dëmtohen më shumë gjatë aksidenteve

D V

Këto dy gjëra shumë shoferë i bëjnë në semafor, por ato janë të dëmshme dhe mund t’ju ​​kushtojnë shtrenjtë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More