Agjencia Zhurnal.mk

Vizitë urimi nga Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare

Shkup, 22 qershor – Të hënën, me datë 22.06.2020, në Selinë e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame ishte Drejtori i Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupeve Religjioze, z. Darijan Sotirovski me ç’rast më përgëzoi për postin e ri dhe më dëshiroi shëndet e sukses në udhëheqjen e BFI-së.

Gjatë takimit, njoftova Drejtorin e Komisionit për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupeve Religjioze, z. Darijan Sotirovski, për ndryshimet e ndodhura në BFI dhe funksionimin e Institucionit Fetar Islam, për obligimet dhe detyrat që ka ky institucion karshi kërkesave dhe nevojave të besimtarëve musliman që jetojnë në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në diasporë.

Të dy ramë dakord që në të ardhmen të thellohet edhe më tepër bashkëpunimi mes dy institucioneve.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...