Maqedoni

VMRO, ASH dhe AA kërkojnë formim të komisionit të ri kundër Covid 19

Zhurnal Ads

Shkup, 26 tetor – Grupi Parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit “Ripërtrirja e Maqedonisë” bashkë me partitë tjera opozitare në Kuvend – Aleancën për Shqiptarët, Alternativën dhe “Të Majtën” kanë dorëzuar propozim ligj për plotësimin e ligjit për mbrojtje rë popullatës nga sëmundjet infektive me procedurë të shkurtuar.

“Qëllimi i këtij ligji është të formohet Komisioni që do të përbëhet nga profesionistë që janë dëshmuar në fushëveprimet e tyre dhe të cilët me punën e tyre objektive dhe marrjen e vendimeve do të kontribuojnë për normalizimin e situatës së vështirë”.

Përbërjen e Komisionit me propozim të Qeverisë e zgjedh Kuvendi dhe e njëjta parashihet të ketë 11 anëtarë, ku do të merrnin pjesë Ministri I Shëndetësisë dhe Drejtori I Qendrës për Menaxhim me Kriza, kurse 9 anëtarët tjerë do të ishin-tre infektologë, dy epidemiologë, dy mikrobiologë, një imunolg dhe një internist.

Postime të ngjashme

Mickoski: Paaftësia e Zaevit u bë vrasëse e qytetarëve, për një javë 132 familje u mbuluan me zi

XH,I

Mitko Jançev fton në protestë para selisë së VMRO-së për dorëheqjen e Mickoskit

admin

“Target – Fortesa” shtyhet për më 22 shtator

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...