VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e Dimitrovit dhe Osmanit

Për shkak të skandalit të madh diplomatik, dyshja Dimitrov – Osmani duhet të japë dorëheqjen.

 

Nxjerrja e manjatit armen nga Armenia u bë me përdorimin e shumë burimeve dhe nuk u bë vetëm nga tre diplomatët.

Zaev duhet të thotë se si diplomati Milenkovski mori me qira një aeroplan dhe mori një manjat nga Armenia, i cili është vëllai i një ish -presidenti dhe një njeriu të quajtur Vice Zaev? Deri më tani, diplomatët nuk kanë qenë në gjendje të marrin me qira një avion privat.

Shtë e qartë se Milenkovski dhe dy diplomatët e tjerë janë thjesht ekzekutues, dhe dikush tjetër i porositur. A e fsheh Zaev atë klient dhe a është pjesë e qeverisë?

Ishtë e dyshimtë që Milenkovski është një person i afërt me Viktor Dimovski, kreu i ANB.

Zaev duhet të thotë se a përdoren burimet shtetërore për të mbrojtur kriminelët botërorë?

Një tregues shtesë se Zaev po fsheh diçka është fakti se pengun e Spasovskit në Ministrinë e Brendshme fshehën nga Nake леulev çdo dokument në lidhje me rastin. A mbulohet në mënyrë sistematike rasti Milenkovski?

Zaev të fillojë të japë përgjigje. Këto janë skandale serioze për shtetin për të cilat duhet të ketë përgjegjësi.

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së

Related posts

Analizë: Katastrofë demografike në Maqedoni të Veriut, çiftet “të painteresuar për fëmijë”

Z H

Numri i rasteve aktive me Kovid-19 në vend është 13,412

N E

Video nga arrestimi i Blerim Ahmetit, pas protestës në Tetovë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More