Agjencia Zhurnal.mk

VMRO-DPMNE: Koalicionet e LSDM-së zgjasin vetëm disa orë, pastaj vet demantohen

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – Koalicionet e LSDM-së zgjasin vetëm disa orë derisa ata vetë nuk demantohen.

LSDM-ja nuk solli reforma në mandatin e saj. LSDM-ja solli varfërinë, krizën ekonomike dhe regjimin hibrid.

Koha është që LSDM-ja të paraqitet para opinionit maqedonas dhe të thotë nëse ka shumicë në Kuvend dhe nëse do të formojë qeveri.

Nëse nuk e bën këtë, kjo do të thotë se ata janë duke bërë manipulim me qytetarët.

Qendra për Komunikime e VMRO-DPMNE-së

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...