Agjencia Zhurnal.mk

VMRO-DPMNE premton rrugë moderne, mes tyre edhe autostradën Shkup-Bllace

Shkup, 9 korrik – Prioriteti kryesor i qeverisë së re të VMRO-ДПМНЕ do të jetë investimi në ndërtimin dhe rindërtimin e infrastrukturës rrugore, thonë nga partia. Ata në programin e tij parazgjedhor e kanë parashikuar ndertiminë komplet edhe të autostradës Shkup-Bllacë.

– Në programin tonë Ripërtëritja e Maqedonisë, premtojmë që shumë rrugë të reja do të ndërtohen në të gjitha rajonet e vendit. Prioritet do t’i jepet përfundimit të ndërtimit të autostradës Kërçovë – Ohër, e cila u fillua nga qeveria e mëparshme e VMRO-DPMNE-së, dhe qeveria aktuale e LSDM-së për të gjithë mandatin nuk arriti ta përfundojë. Ne premtojmë përfundim me ndërtimin e pjesës së parë prej 2 km dhe projektim shtesë dhe ndërtim të 11 km të mbetur të autostradës Shkup-Bllacë. Përfundimi me ndërtimin e autostradës nga Gradsko në Prilep. Zgjerimi i rrugës nga Tetova në Gostivar, e cila do të sigurojë një autostradë moderne. Përfundimi me ndërtimin e një rruge ekspres Stip-Kocani. Përfundimi me ndërtimin e një rruge eksprese Shtip-Radovish. Ndërtimi i një autostrade Prilep-Manastir dhe rrugë eksprese deri te vendkalimin kufitar Mehxitlija, potencojnë nga VMRO-DPMNE.

Ndërtimi i një rruge eksprese nga Rankovce deri te Kriva Palanka.

Përfundimi me përgatitjen e dokumentacionit të projektit për autostradën Gostivar – Kërçovë dhe shqyrtimin e mundësive për financimin e ndërtimit të tij.

Përfundimi me përgatitjen e dokumentacionit të projektit për autostradën Trebenishta-Strugë dhe shqyrtimin e mundësive për financimin e ndërtimit të tij.

Përgatitja e dokumentacionit të projektit për ndërtimin e një autostrade nga Katllanova në Veles dhe konsiderimi i mundësive për financimin e ndërtimit të saj.

Përgatitja e dokumentacionit të ri të projektit, dhe më pas shqyrtimi i mundësive për financimin e ndërtimit të një rruge të shpejtë nga Strumica në Smokvica Rindërtimi i një rruge të shprehur nga Strumica në kufirin me Bullgarinë.

Pas 15 korrikut, fillon ripërtëritja.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!