Agjencia Zhurnal.mk

VMRO-DPMNE sot zgjedh Komitetin e ri ekzekutiv

Shkup, 21 shtator, zhurnal.mk – Sot është paralajmëruar një takim i Komitetit Qendror të VMRO-DPMNE-së, ku pritet të votohet një përbërje e re e Komitetit Ekzekutiv të partisë.

Informacioni është se KE do të jetë më i vogël se ai i mëparshmi dhe do të ketë disa emra të rinj, të cilët do të japin peshë dhe dinamizëm shtesë. Në të njëjtën kohë, informacioni është se Komiteti i ri do të mbështetet te njerëzit që kanë qenë në parti për një kohë të gjatë. Thuhet se do të ketë disa anëtarë të përbërjes së mëparshme, mandati i të cilëve nuk ka skaduar ende.

Seanca e Komitetit Qendror është planifikuar sot, në orën 6.30 pasdite, do të diskutohen çështje në lidhje me rezultatet e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare të mbajtura këtë verë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...