Maqedoni

VMRO formon ekip ligjor, do të paditë ish PSP

Zhurnal Ads

Shkup, 2 tetor – Komiteti ekzekutiv i partisë ka vendosur të formojë një ekip ligjor për të përgatitur akuza penale dhe procese gjyqësore për keqpërdorim të 4.6 milion euro.

Komisioni Ligjor i VMRO do të formojë një ekip që do të përgatisë padi penale dhe padi për abuzime në ish PSP.

Ata deklarojnë se Zyra e Auditimit të Shtetit ka konfirmuar përvetësimin e 4.6 milion eurove, para të paguara për honorare të larta, shpërblime të paligjshme dhe pagesa jashtë pjesës për paga të rregullta, pa bazë ligjore.

“Ky është një precedent në botë. Janë para që në vend të spitaleve dhe shkollave të reja, përfunduan në xhepat e dikujt dhe duhet të ketë përgjegjësi për këtë, “tha në konferencën e sotme për shtyp Stefan Andonovski.

Ai gjithashtu informoi se KE e partisë konfirmoi vendimin e grupit parlamentar të VMRO-DPMNE në lidhje me qëndrimin se vendimet e Presidentit Stevo Pendarovski për gjendjen e jashtëzakonshme nuk do të mbështeten, sepse, siç tha ai abuzohet për gjëra që nuk janë lidhur me nevojat e luftës kundër Covid-19.

Kishte shumë vërejtje në lidhje me shpërblimet e mëdha që u shpërndanë në PSP.

Postime të ngjashme

Xhaferi: Historia bashkëkohore na vë në sprova në rrugën e përmbushjes së qëllimeve tona strategjike

admin

Për shkak të Covid-19 “Sfida e re për të rinjtë në RMV, OWLYPIA-The Intellectuals’ Challenge 2020”, raundi lokal do të zhvillohet më 28-29 nëntor

XH,I

Ministri Shaqiri: Sigurimi i e-shërbimeve, ofruar qytetarëve dhe bizneseve është me rëndësi të veçantë

T E
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...