VMRO: “LSDM mburret me kopshtet që ka bërë VMRO-DPMNE”

Dëshpërimi i LSDM -së po bëhet gjithnjë e më i dukshëm. LSDM dita ditës po përfshihet gjithnjë e më shumë në gënjeshtra të reja në të cilat as një fëmijë i vogël nuk i beson. LSDM dhe Zoran Zaev nuk ndërtuan asgjë për të mirën e qytetarëve. LSDM dhe Zoran Zaev vetëm promovuan krimin dhe korrupsionin, sipas VMRO-DPMNE.

 

-Qytetarët e dinë shumë mirë se gjatë pandemisë KOVID qeveria nuk arriti të organizojë procesin e punës në kopshte për të mbuluar sa më shumë fëmijë, dhe nënat humbasin punën ose japin dorëheqjen vetë për t’u kujdesur për fëmijët e tyre. LSDM mburret me kopshtet që ka bërë VMRO-DPMNE, dhe ata nuk arritën t’i përfundojnë ato në kohë, as t’i hapin. Në më pak se 8 vjet, VMRO-DPMNE ka ndërtuar 70 kopshte në të gjithë Maqedoninë, sipas partisë.

VMRO-DPMNE thotë se LSDM dhe Zoran Zaev kanë shkatërruar gjithçka, paaftësia e tyre e ka shtyrë Maqedoninë prapa në çdo fushë.- Nuk ka asgjë më të keqe se LSDM -ja për Maqedoninë. Timeshtë koha për Maqedoninë për të gjithë njerëzit, thonë nga partia.

Related posts

Venko Filipçe: Doza e tretë për pacientët imuno-komprometues, për qytetarët e tjerë pritet rekomandim zyrtar

N E

Analizë/ Në prag të regjistrimit diaspora nuk ndihet e gjallë, nevojitet numri i saktë i shqiptarëve

Z H

Kuvendi do ta mbajë seancën e 51-të

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com