Agjencia Zhurnal.mk

VMRO me akuza ndaj Qeverisë: Nuk është e aftë të bëj reforma

Shkup, 22 qershor – VMRO-DPMNE akuzon qeverinsë se nuk është e aftë të realizojë reformat e kërkuara prandaj nuk mori datë në qershor për celjen e bisedimeve me BE-në. nga VMRO opozitare thonë se qeveria nuk punon për qytetarët por për tenderët për familjarët e tyre.   

Nga VMRO  akuzojnë se që kur LSDM është në pushtet, ekonomia jonë është më e keqja në Europë me vetëm 2.05% të BPV-së dhe realizimin më të keq në histori të investimeve kapitale në kuartalin e parë të vitit që mezi arritën  në 9.83%. Më shumë se 200 investitorë gjermanë i dhanë qeverisë së Maqedonisë vlerësimin 0 në sferën e ekonomisë dhe porrositën se rritja e tatimeve i step investuesit. 

Maqedonia shkëlqen vetëm në sytë e qeverisë së kriminalizuar, në realitet 500 mijë qytetarë mezi lidhin fillimin me fundin e muajit, 70% e qytetarve marrin  rroga më utë ulta seajo mesatare, ndërsa 80% e të rinjve duan sa më shpejt të largohen nga vendi e të kërkojnë fatin jashtë. Suksesi i vetëm i Zaevit si kryeministër, është rrija e shumëfishtë e bizneseve të familjes së tij.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...