Agjencia Zhurnal.mk

VMRO: Mickoski e ulte çmimin e energjisë dhe shënonte fitim për ELEM-in

Shkup, 19 shtator – Qytetarët sot, për shkak të Zoran Zaevit e paguajnë çmimin më të shtrenjtë për energji elektrike në historinë e Republikës së Maqedonisë. Në kulm të krizës me koronën ku gjithkund në botë kishte privilegje dhe ulje, Zaevi e rritit çmimin e energjisë që ai dhe të afërmit e tij të mbushin xhepat, derisa populli nuk ka as për bukë.

Për dallim nga LSDM, VMRO-DPMNE dhe Hristian Mickoski gjithmonë janë kujdesur për qytetarët. Derisa Hristian Mickoski ka qenë pjesë e sektorit të energjetikës, si këshilltar i Kryetarit të Qeverisë, ndërsa më vonë edhe si drejtor i ELEM-it ka pasur rënie të vazhdueshme të çmimit të energjisë.

Rritja e parë vijon me Zora Zaevin.

Mickoski dinte të menaxhojë dhe të udhëheqë me sukses me ndërmarrjen, në këtë rast ta ulë çmimin e energjisë, dhe në të njëjtën kohë shënonte fitim për ELEM-in, ndërsa LSDM-ja gjeneron humbje dhe e rrit çmimin e rrymës.

LSDM merr nga populli që të kenë më shumë për firmat të afërta me ta.

Mafia, krimi dhe qeveria të cilat janë të njëjta në Maqedoni duhet të bien.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...