Auto

Volkswagen ID.3 gjatë testit të përplasjes, rezultatet ishin të mira

Volkswagen pret shumë nga ID.3, kështu që ky rezultat nuk është i papritur.

Ju e merrni me mend, modeli i parë ekskluzivisht elektrik i Volkswagen në një platformë të veçantë kaloi testin e sigurisë në EuroNCAP me rezultate të shkëlqyera, dmth me pesë yje të fituar, transmeton Telegrafi.

Performanca në testin e përplasjes ishte 87% për mbrojtjen e të rriturve, 89% për mbrojtjen e fëmijëve dhe 71% për mbrojtjen e këmbësorëve.

Më në fund, kategoria e Asistencës së Sigurisë, e cila përfshin sistemet e sigurisë së ndihmës së drejtuesit, u kompletua me 88%.

https://youtu.be/bruZl_NXPBA

Postime të ngjashme

Furgoni nga Mercedes – një ‘dhomë mobile e blinduar’ që ofron një luks të jashtëzakonshëm

admin

Një skenë që nuk shihet shpesh – aksident që kushton çerek milion euro: Rolls-Royce përplaset me një Lamborghini

admin

Shikoni se çfarë i bën Audi Q8 në një garë shpejtësie Toyota Supra

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...