Agjencia Zhurnal.mk

Vrasja e ish-policit Triumf Riza, gjykata e Apelit në Kosovë rigjykim Enver Sekiraqës

Gjykata e Apelit ka marrë vendim për ta kthyer në rigjykim rastin ndaj Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje të vrasjes së ish-policit Triumf Riza.

“Departamenti Special i Gjykatës së Apelit, duke aprovuar ankesën e palës mbajtëse, e ka kthyer në rigjykim rastin e të akuzuarit E.S. Ky i fundit muaj më parë ishte shpallur fajtor nga ana e Gjykatë Themelore në Prishtinë, për veprën penale “ Shtytja në kryerjen e veprës penale vrasje e rendë” nga neni 24 dhe 147 par.3 dhe 9 i Kodit Penal të Kosovës, më ç’ rast ishte dënuar me dënim unik në kohëzgjatje prej 30 viteve”, thuhet në njoftimin e Gjykatës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...