Vullnet Murseli shpalos programin për rindërtimin e teleferikut Tetovë-Kodra e Diellit

Shkup, 10 tetor – Kandidati i ASH-AAA për Tetovën, Vullnet Murseli përmes profilit të tij në FB ka shpalosur një pjesë të programit të tij për rindërtimin e teleferikut Tetovë-Kodra e Diellit

 

Vullnet Murseli:

Kodra e Diellit është pasuri e jashtëzakonshme natyrore që mund të sjellë përfitime ekonomike jo vetëm për qytetin e Tetovës por edhe për rajonin më të gjerë. Mirëpo, gjendja në të cilën ndodhet aktualisht kjo pikë turistike është e mjerueshme: e lënë krejtësisht pas dore, pa infrastrukturë elementare, pa teleferikun i cili ishte simbol i Tetovës, me kaos total urbanistik, me ndërtime pa leje në çdo hap, me hedhurina dhe aromë kundërmuese e mbushur me mbetje inerte, me qen endacak etj. Prandaj, ne kemi vendosur Kodrën e Diellit ndër prioritetet kryesore tona për të cilën do të punohet me intensitet të plotë që nga fillimi i mandatit.

Kodra e Diellit është pasuri e jashtëzakonshme natyrore që mund të sjellë përfitime ekonomike jo vetëm për qytetin e…

Posted by Vullnet Murseli on Sunday, October 10, 2021

Related posts

Taravari sfidon Bejtën: Dil në mejdan të peshojmë a ti bëre më shumë për 8 apo unë për 4 vite në Gostivar

Redaksia

Arifi: Agjenda e gjelbër vazhdimësia e të mirës dhe forcës për punë

D V

Profesori universitar nga Kosova me lutje për vëllezërit nga Tetova: Votone Sadi Bexhetin, ka bë shumë për Tetovën!

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More