WhatsApp po teston një aftësi të re për të raportuar mesazhe me qëllim të keq dhe spam

Aplikacioni WhatsApp për pajisjet iOS dhe Android duhet të marrë një veçori të re së shpejti.

Është një veçori e re që do t’i lejojë përdoruesit të raportojnë mesazhe të caktuara në këtë platformë në vend të bisedave të tëra. Do të jetë një shtesë e opsionit ekzistues të hyrjes që lejon përdoruesit e WhatsApp të regjistrojnë individë dhe biznese bazuar në të gjithë bisedën.

WhatsApp aktualisht po teston një veçori të re për pajisjet Android dhe iOS. Mesazhet me qëllim të keq, ofendues dhe spam janë të zakonshme në WhatsApp pavarësisht faktit se për ca kohë tani ka pasur një mundësi për të raportuar palën që dërgon mesazhe të tilla.

Deri më tani, nuk ka detaje zyrtare në lidhje me funksionin e ri, por mediat shkruajnë se procesi i ri i hyrjes do të jetë i ndryshëm nga ai ekzistues në të cilin pesë mesazhet e fundit dërgohen në WhatsApp pasi përdoruesi të regjistrohet në një përdorues ose biznes tjetër.

Përdoruesit e beta mund të shohin opsionin e ri të Raportit kur prekin dhe mbajnë gishtin në një mohim të veçantë. Ky opsion tani është pranë opsioneve ekzistuese Star, Reply, Forward, Copy dhe Delete. 

Related posts

iPad Mini i ri me një çip të shpejtë supozohet të jetë një zëvendësim i laptopit

D V

Versioni kinez i TikTok po ua kufizon fëmijëve kohën e shpenzuar në aplikacion – në 40 minuta në ditë

D V

Sir Clive Sinclair, “shpikësi” i kompjuterit vdes në moshën 81-vjeçare

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More