Agjencia Zhurnal.mk

Xeni nuk e ndal koncertin, vazhdon të performojë në restorantin e tij

Para disa orëve është lajmëruar për ndërprerjen e koncertit të Xenit.

Komua e Gjakovës dhe Xeni sot kishin planifikuar që gjatë ditës të dhurojnë spektakël në lagjet e Gjakovës

Por një gjë e tillë u pamundësua me fillim të koncertit, për shkak të ndërhyrjes së policisë, këngëtari ndaloi për disa orë performancën.

Por ai gjeti një zgjidhje ta mbajë premtimin drejtuar qytetarëve, Xeni vazhdoi performancën në restorantin e tij tani, dhe mund ta ndiqnit live në Facebook.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...