Agjencia Zhurnal.mk

Zaev dhe Shekerinska në Stokholm u takuan me zëvendëskryeministrin Sholc

Stokholm, 15 nëntor – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministrja Radmilla Shekerinska, sot në Stokholm kishin takim me zëvendëskryeministrin e RS të Gjermanisë, Olof Sholc.

Në takim është transmetuar mesazh i fuqishëm i mbështetjes nga Qeveria gjermane për arritjet reformuese të shtetit tonë, kumtoi pres shërbimi qeveritar.

Është konstatuar se është me rëndësi të vazhdohet zgjerimi i BE-së, si për Maqedoninë e Veriut, ashtu edhe për tërë rajonin, në pikëpamje të stabilitetit dhe zhvillimit të mëtutjeshëm të vlerave demokratike.

“Punojmë në reformat edhe më tej, ndërtojmë një shoqëri për të gjithë dhe të marrëdhënieve të mira fqinjësore, i kultivojmë vlerta evropiane. Jemi të përkushtuar për një jetë më të mirë për qytetarët tanë, rriten parametrat ekonomik. Vendi ynë është në Evropë”, tha kryeministri Zoran Zaev në takimin me zëvendëskryeministrin gjerman Olof Sholc.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...