Zaev: Falënderim për qytetarët të cilët e njohin rëndësinë nga zbatimi i suksesshëm i regjistrimit

Shkup, 13 shtator – Shpreh falënderim ndaj qytetarëve të cilët e njohin rëndësinë e zbatimit të shpejtë dhe të suksesshëm të regjistrimit dhe të cilët me jehonë masive marrin pjesë në këtë operacion statistikor dhe shtetëror. Deri sot, në ora 18:00, janë regjistruar më shumë se 502,000 persona, njoftoi sot kryeministri Zoran Zaev.

 

“I uroj të gjithë personat e angazhuar gjatë zbatimit të regjistrimit dhe të Enrit shtetëror për statistikë, për profesionalizmin dhe angazhimin e të gjithë regjistruesve që punojnë në terren në të gjithë vendin tonë. Unë pres që regjistrimi të vazhdojë me dinamikën e planifikuar dhe të gjitha aktivitetet të përfundojnë me sukses deri më 30 shtator. Vazhdojmë së bashku, deri në #Regjistrim të suksesshëm2021”, njoftoi kryeministri Zoran Zaev në Fejsbuk.

Related posts

Prej nesër do të lëshohen letërnjoftimet e reja, do të jenë në përputhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve

D V

Simovski: Regjistrimi do të mbahet në shtator, po na brengos ikja e të rinjve dhe ulja e numrit të lindjeve

Z H

Nikollovski kërkon që regjistrimi të bëhet në mënyrë elektronike

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com