Agjencia Zhurnal.mk

Zaev: Goce Dellçevi nuk mund të na ndajë, ka vepruar për ide përparimtare të cilat na lidhin

Shkup, 27 shtator – Përgjatë procesit të hapur të bashkëpunimit treguam se mund t’i tejkalojmë çështjet kontestuese nga e kaluara dhe të bashkohemi rreth asaj që është e përbashkët për të ardhmen e Maqedonisë dhe Bullgarisë, ndërsa ky është bashkëpunimi i përforcuar, partneriteti dhe besimi i ndërsjellë. Dellçevi nuk mund të na ndajë, Dellçevi ka vepruar për ide përparimtare të cilat na lidhin.

Këtë e thekson kryeministri Zoran Zaev në intervistën për “Llokallno”, i cili tha se marrëdhëniet me Bullgarinë i bazojmë në Marrëveshjen për Fqinjësi të Mirë dhe Bashkëpunim mes të dyja vendeve e cila është pikënisje e mirë për mbylljen e të gjitha çështjeve të hapura.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...