Agjencia Zhurnal.mk

Zaev: Nevojiten zgjidhje për zvogëlimin e humbjeve dhe ushqimit të hedhur

Shkup, 29 shtator, zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev sot me rastin e ditës ndërkombëtare për ndërgjegjësimin për humbjet dhe mbeturinat e ushqimit në faqen e tij në Facebook rekomandon të mendoni se si e trajtojmë këtë problem dhe të ofroni zgjidhje.

“Ne jetojmë në një botë të prodhimit të ushqimit hiper, por edhe të sasive të mëdha të ushqimit që përfundojnë si mbeturina. Rreth nëntë për qind e popullsisë së botës nuk mund të përballojnë një vakt ditor dhe është koha për të rimenduar qasjen tonë ndaj këtij problemi”, shkruan Zaev në facebook.

Sot, dita ndërkombëtare për ndërgjegjësimin për humbjen dhe ushqimit të hedhur, thekson ai, duhet ta përdorim që secili prej nesh të mendojë se si të merret me këtë problem dhe të ofrojë zgjidhje personale, rajonale, kombëtare dhe ndërkombëtare

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...