Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Zaev: Shpërndarja e informacioneve të pasakta dhe të rrejshme mund të shkaktojë pasoja serioze

Shkup, 26 tetor, zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në Facebook ka shkruar se e pranon rekomandimin e dhënë në suaza të Javës Ndërkombëtare të Edukimit Mediatik që të mendohet para se të shpërndahet ndonjë përmbajtje, sepse, siç thekson, shpërndarja e informacioneve të pasakta dhe të rrejshme mund të shkaktojë pasoja serioze, madje edhe pasoja fatale.

“E pranoj rekomandimin të mendoj çara se të shpërndaj, si nismës me rastin e Javës Ndërkombëtare të Edukimit Mediatik. Shpërndarja e informacioneve të pasakta dhe të rrejshme mund të shkaktojë pasoja serioze, madje edhe fatale. Të bashkohemi dhe t’i parandalojmë dezinformatat onlajn”. ka shkruar kryeministri Zaev në Facebook.

Postime të ngjashme

Anketa/59.2 përqind e qytetarëve besojnë se shteti nuk ka kapacitet për të kryer regjistrim të drejtë dhe objektiv

T E

Sela: Shumica e atyre pa shtetësi janë shqiptar

B M

2674 qytetarë presin për të marrë shtetësi, Bushi pohon se Ligji duhet të ndryshohet

T E

Shekerinska: Nëse Karakaçanov dëshiron të jetë maqedonas, le të urdhërojë

T E

Filipçe: Lloji britanik është me formë më të lehtë të sëmundjes, përhapet më shpejt, nuk ka vend për panik

T E

Kuvendi miratoi Ligjin e ri me ndryshime për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj grave

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...