Agjencia Zhurnal.mk

Zbulohen 112 rrënjë kanabis në rrethinën e Dellçevës

Shkup, 1 gusht – Sektori për polici kriminalistike pranë Byrosë për siguri publike në koordinim me SPB Shtip – Zyra e jashtme për punë kriminalistike Dellçevë, sot në atarin e fshatit Grad, Dellçevë, në vendin Suvidoll, ka zbuluar të mbjella me 112 rrënjë “Kanabis Sativa” në lartësi prej 75 cm deri tre metra.

Sip kumtoi MPB-ja, pas rekomandimeve të prokurorit publik të PTHP Koçan, rrënjët janë marrë për ekspertizë, ndërsa po ndërmerren edhe masa dhe aktivitete shtesë, me qëllim ndriçimin e rastit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!