Agjencia Zhurnal.mk

Zbulohen 17 migrantë në afërsi të pompës së benzinës në Radovish

Në datën 06.08.2020 në orën 01.50 në bul.”Aleksandar Makedonski”, në afërsi të pompës së benzinës në Radovish, zyrtarët policorë nga Stacioni Policor – Radovish, kanë gjetur 17 migrantë, nga të cilët 13 nga Pakistani dhe 4 nga Kashmiri.

Personat janë dorëzuar për procedurë të mëtutjeshme tek zyrtarët policorë nga Stacioni policor për kontrollë dhe mbikqyrje kufitare – Novo Sellë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...