Agjencia Zhurnal.mk

Zbulohen emigrantë në një tren që ka ardhur nga Greqia

Shkup, 11 janar, zhurnal.mk – Gjithsej 62 emigrantë janë zbuluar dje gjatë kontrollit të dy trenave që kanë arritur në stacionin hekurudhor në Gjevgjeli.

Në trenin e parë janë gjetur 42 emigrantë nga ku 38 nga Moroko, dy nga Siria dhe dy nga Algjeria.

Më pas, në orën 19:00, gjatë kontrollit të trenit tjetër, i cili gjithashtu ka ardhur nga Greqia, janë zbuluar edhe 20 emigrantë tjerë, tetë nga Pakistani, shtatë nga Afganistani, tre nga Moroko dhe dy nga Algjeria.

Të gjithë janë bartur në Qendrën në Gjevgjeli.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...